Odată ce ne naștem, se spune, murim câte puțin cu fiecare zi ce o trăim. Fără să știm, fără să simțim, se mai adaugă. Până în cea din urmă zi, când punctul se așază.

Am murit și în altfel – tot câte puțin – de multe alte ori, zic eu. Nu în fiecare zi, desigur. Dar conștient. Și repetat. Și dureros, pe deasupra. Fiindcă a fost de fiecare dată imediat după, ori chiar în timpul unei clipe de fericire.

Reclame

8 gânduri despre &8222;&8221;

 1. La început era Cuvântul, (virgula) si Cuvântul era cu Dumnezeu, (virgula) si Cuvântul era Dumnezeu. (PUNCT)
  Punctul este un cerc închis în care se gasesc închise, ascunse, concentrate, toate simbolurile si tainele Adevarului Absolut, Atemporal. Credinta, este asemeni unui graunte de mustar în care se gaseste germenele vietii vesnice.
  Sa ai o viata adevarata, cu pace binecuvântata !

  Apreciază

   • Ador ironia si cinismul replicilor primite ! Mi-esti un Suflet tare drag si indiferent ce ai spune, acest sentiment nu depinde de mine; depaseste perceptia logicii pragmatismului obiectiv ! 🙂
    O duminica superba, Suflet drag !

    Apreciază

    • Dar n-am spus nimic, dragă Iosif. Tu ești cel ce spune din zori și până-noapte tot felul de… snoave. Cum că-ți sunt ție „suflet”. Păi nu-ți ești tu, ție? Apoi asta cu ” percepția logicii pragmatismului obiectiv””! E bună de înrămat, zău. Ia să-i faci rost de-un perete și un cui.

     Apreciază

      • Stimate Iosif.
       Dacă ai fi fost atent, ai fi remarcat că eu mi-o (s)pun întotdeauna la mine acasă. Că d-aia mi-am făcut-o. Ai putea să faci la fel și tu și să nu ti-o mai (s)pui pe unde apuci? Te invit, așadar, ca aici, la mine, să lași pereții așa cum sunt. Adică ocupați doar cu înrămările mele.

       Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s