o mie de gânduri

Am o mie de gânduri cu tine; de le-as strânge și așeza pe o hârtie, ar rezulta milioane de rânduri. Din toate ele, s-ar țese punți către tine, oare?
Măcar de o alee pe care să pășim deodată de ar fi…Prea te caut în fiecare lacrimă a ploilor, prea te imaginez raze de soare, prea te-am rătăcit pe cerul nopților între atâtea alte stele. Prea nu te ajung niciodată! Prea mult mi-e dor de tine…

Am o mie de gânduri cu tine; de le-aș strânge aripă, una singură de-ar fi, aș zbura peste câmpuri și ți-aș aduce-n dar vara mea. Să ti fie ție cald. Să-ți fie bine. Și, poate, puțin, puțin dor de mine…

Am o mie de gânduri cu tine. Parcă le-aș așeza în brațele vânturilor, ele te-ar cauta pe îndelete si te- ar afla. Dar n-am să pot, știu bine. M-aș simți săracă fără ele. La fel ca fără de tine…( ce mi-ar mai rămâne?)

De n-ar fugi atât de iute timpul, de nu mi-ar fi atât de drag de tine, de nu mi-aș simți brațele goale și privirile atât de cotrobăitoare după a inimii tale splendoare în toată această a lumii mulțime, mă tot întreb – în o mie de gânduri mâ întreb – oare ai fi a sufletului meu lumină?

Reclame

8 gânduri despre &8222;o mie de gânduri&8221;

  1. Fascinante si profunde fraze. Îmi place enorm modul în care le-ai asterut pe blog ! Doar o inima zdrobita si un Suflet îndragostit este capabil de atâta profunzime ! Felicitari !
    O seara binecuvântata cu liniste si pace în Suflet, draga Lu’ !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s