visez la tine

Visez la tine ca la cea mai frumoasă promisiune pe care viața mi-a făcut-o. Visez la te iubescul îngânat în zori de zi, cu trupul încă leneș dar cu brațele pline de tine. Visez la ecoul lui ce s-ar cuibări adânc în mine. Visez sărutul ce-ar închide o lume, cea veche, și ar deschide o alta – cea în care timpul – fir de nisip ce se prelinge necontenit intr-o clepsidră – și-ar opri curgerea, înmărmurit.

Visez la tine, iubire. Și zi, și noapte.

Din toate ale mele vise rămâne tăcerea. Cea a fulgilor de nea ce plutesc acum neauziți la fereastra mea. Privindu-i, le invidiez destinul. Lor le este dat să atingă. Chiar dacă-i doar pentru o clipă, e mult mai mult decât voi ajunge eu să împlinesc din visu-mi de astă-noapte. De fiecare noapte. De fiece zi.

Visez la tine, iubire. Demult. Și pentru totdeauna.

Reclame

10 gânduri despre &8222;visez la tine&8221;

 1. Nu înteleg ce vrei sa insinuezi cu aceasta expresie; „Sarbatorile.” Pentru mine fiecare dimineata când ma ridic din pat, e o noua sarbatoare, o noua viata, noi experiente, noi trairi si perceptii, noi lectii, într-o evolutie perpetua spatio-temporala, a fiintei paradoxale rational-sentimentale numit Om, spre desavârsirea si perfectionarea existentei perceptiei vietii…

  Apreciat de 1 persoană

  • Doamne, doamne…cat de minunat mai ești și tu…O să te deochi pe aci pe la mine și zău că n-aș vrea să te strici din pricina mea. Eu-s departe de a mă minuna în fiecare dimineață de toate cele enumerate de tine cu atâta larghețe.
   Sunt unele boli care se iau, cu toate asigurările avizate. Ai grijă. M-ai băga în păcate dacă ti-ai stopai p-aci *evoluția perpetuă spatio-temporala, a fiintei paradoxale rational-sentimentale numit Om, spre desavârsirea si perfectionarea existentei perceptiei vieții*. Zău!

   Apreciază

 2. Îmi asum toata responsabilitatea temeiniciei afirmatiilor,nu-ti face griji.
  Nu cred în boli, nici în pacate,,
  Nu cred nici ca exista moarte !
  Caci Cel Întâi nascut din Dumnezeu,
  Este Hristos Isus, fratele meu !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s