când ai liber…

…te ridici devreme din pricină de alarmă uitată setată la 6 fără 5. Ups! şi Ufffff!!! Şi te apuci, educat, pe la 7 ş-un sfert, să iei legătura cu lumea

 

-S-a lipit fundiţa mea….

(lumea e la cafă (regionalism pentru cafea) )

După un timp petrecut într-o suceală şi răsuceală într-un pat care nu te mai vrea şi altul de rostogolit pe străzi, şi cu treburi şi gură căscată, iar iei legătura cu lumea.

!0, 53… – Am reparat tel. A încărcat acolo, la service. Am venit acasă, am mufat încărcătorul, a fost de acord. L-am lăsat din mână, pe masă, şi s-a bosumflat aşa de tare că mi-a transmis înciudat: încărcător deconectat. Şi bosumflat a rămas. Acum tre’ să-mi iau din nou nădragii şi să plec. Drept e asta??

10,57… – Rheeeeaaaa….Auzi-mă şi pe miiineeee… Te doare-n bască pe tine! Te-ai pus să înveţi cât pentru 10. Pentru nota zece, ziceam… Păi aşa să iei! Plus felicitări. Plus ofertă de serviciu. Plus bonusuri: o vacanţă-n Tenerife, o casă la capătul Pământului, o vizită pe Marte şi ca proprietate, Pluto să-ţi aparţină în exclusivitate. Dar te rog, Rhea, nu uita de mine. Mai trimite-mi şi mie un gând bun şi câte-o piatră de prin sateliţii întâlniţi în cale, ceva praf de pe Marte şi o bucăţică mică-mică de Lună. D-aia mov.

După un timp…

11,15 – Ai înnebunit de tot!
S-a anunţat inspecţie, pisi. (pisi sunt eu, bănuiesc o răzunare pentru faptul că nu-mi plac mâţele ci doar câinii dar n-ar recunoaşte pentru nimic în lume). Pregăteam teren când tu mă asaltai cu atâtea urări de bine. Mă pun să mai citesc acum. Apoi ar cam trebui să şi mănânc. Şi îmi e şi sete. Nah…Chestii. Trestii. Socoteli.

….Şi am avut şi eu o zi liberă. N-am dormit-o, n-am vorbit-o. Dar m-am răzbunat pe ea, pe zi, şi am pus-o la gazeta de perete. Să i fie învăţare de minte!

Pe Rhea o iert că a luat examenul cu 10, şi că la inspecţia inopinată a ieşit bine o iert, dar pentru papanaşii de la ora 4 nu pot. Am zis! Că prea n-a vorbit şi cu mine…şi eram şi eu liberă…

Notă: Când sunt eu liberă doar drăciile îmi ies.

Notă bis: Pluto să fie neapărat la watsapp conectat. Altfel, Rhea, rogu-te, să nu-l primești! .

Reclame

14 gânduri despre &8222;când ai liber…&8221;

 1. Da mah … am luat zece! Yupi yupi yeeee! 😀 Daaaar!!! N-am vazut niciun papanas, despre ce vorbiti acolo, fetelor?????
  Am ajuns acasuca mult prea dupa 4. Asa ca … am servit pomelo! Portocaliu. Super bun! 😀
  (Pisi, apropo … Maine e weekend!!!! ❤ ❤ ❤ Libertateeeeeeeeeee)

  Apreciază

  • Felicitări pt zece, n aveam eu emotii că n-ar fi el.
   Despre papanași…nu te iert, fiindcă oricum o să-i mănânci măine. Si o să-ți fie și weekend! Mie doar duminică. Și fără papanași…Dar inventez eu ceva in locul lor, stii doar ca am atatea variante.
   Cum e pomelo portocaliu?

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s