ea, inima mea

Drumuri pe care n-am p─â┼čit niciodat─â…

Mi-a fost team─â atunci, mai demult, s─â nu m─â r─ât─âcesc de mine, mai apoi a fost teama c─â n-a┼č afla nicic├ónd acel tot pe care ┼či-l dore┼čte ea.

Timp de ne├«ntors a trecut de c├ónd se putea. Au defilat at├ótea splendide toamne prin fa┼úa-mi, cu bra┼úele ├«nc─ârcate de aprinse dovezi, toate prinse pe frunze dumezeie┼čte pictate; at├ótea ierni ┼či-au abandonat identitatea doar s─â nu-mi pun─â ├«n cale troieni de alb orbitor. Au f─âcut cu ochiul stelele a ├«mb─ârb─âtare, au trimis chiar ┼či licurici s─â-mi ├«nso┼úeasc─â pa┼čii prin nop┼úi de veri toride, au complotat cu Soarele ┼či acesta a desenat pe cer ┼či r─âs─ârituri ┼či amurguri, Nimic nu m-a convins. Am r─âmas de piatr─â. La fel ca ea. Deplin nemi┼čcat─â.

Până într-o zi. Mult prea târzie zi.

┼×i totu┼či…S-a n─âscut atunci un dor ce str─âbate necontenit distan┼úa de la p─âm├ónt la cer ├«ntr-un fel ame┼úitor. ├Än nest─âvilitul s─âu balans, t├ómplele ├«mi love┼čte. ┼×i apoi, mai jos, crest├óndu-mi pieptul la fiecare poposire, cu inima-mi se ├«nso┼úe┼čte.

Ea, inima mea, e, de-un timp bun, c─âl─âtor pe un drum al c─ârui cap─ât nu-l va atinge niciodat─â. R─ât─âcirea ei este r─ât─âcirea mea.

 

Reclame

3 gânduri despre &8222;ea, inima mea&8221;

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul t─âu Google+. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s