Ai vrea bani suplimentari?

De curând, am pus punct unui job stresant şi fără perspectivă.

Am ales în schimb ceva ce-mi lasă puţină libertate de mişcare fără să mă aştept, însă,  că asta va însemna mai puţin de lucru. E posibil chiar ca volumul de muncă să fie unul destul de însemnat, dar făcând asta cu pasiune totul se va transforma în plăcere.

Pentru că nu pot renunţa la ceea ce ştiu să fac cel mai bine ori să mă detaşaz de ceea ce-mi place, am ales să achiziţionez o franciză AVBS Credit.

Achiziţionare este impropriu spus de vreme ce nu se percep taxe de intrare în sistemul de franciză, AV Broken Solutions încurajând spiritul antreprenorial prin oferirea acesteia în regim gratuit, gest prin care se vrea de fapt nimic mai mult decât a se sprijini oamenii pregătiţi să treacă la un nivel superior în dorinţa lor firească de evoluţie, atât materială cât şi profesională.

De aici începând am ales apoi să promovez, cu precădere, Creditul rapid care este un microcredit ce se poate contracta începând cu vârsta de 18 ani, fără adeverință de venit sau documente justificative (deşi creditatul trebuie să aibă cu siguranţă un venit din indiferent ce surse), ci doar cu buletinul, într-un timp extrem de scurt, de doar câteva ore de la emiterea cererii de creditare.

Prin el, creditatul poate accesa sume mici de bani, de până la 1500 lei, cu o perioadă de rambursare de 30-45 de zile. Pentru primul împrumut contractat prin AVBS Credit, clientul are şi un avantaj destul de important: nu plăteşte dobândă pentru suma împrumutată. De-abia începând cu cel de-al doilea împrumut dobânda va fi şi ea prezentă.

Prin împrumutul rapid se pot rezolva situaţii neprezăzute, de moment, ce te pot prinde nepregătit din punct de vedere financiar sau pur şi simplu când nu mai ai răbdare să aştepţi ca banii să-ţi intre în cont pentru ca o plăcere imediată să poată fi satisfăcută.

Fiindcă iarna este – la fel ca şi vara de altfel – plină de situaţii speciale, unele neprevăzute şi în acelaşi timp nedorite, altele dimpotrivă, pline de farmec şi magie, este foarte bine să ştii că poţi avea alături de tine oameni pe care te poţi baza pentru orice ar fi să ai nevoie într-un moment aparte.

Aceşti oameni s-au reunit sub un nume, acela de AVBS Credit şi pot face ca prin serviciile pe care ţi le oferă, nu doar să te simţi, dar chiar să fii în siguranţă cu adevărat.

Pentru asta este nevoie doar să ştii de existenţa şi, mai ales, de dorinţa noastră ca ţie să-ţi fie bine.
O metodă de promovare a acestui produs bancar este aceea de a-l face cunoscut şi în mediul on-line, mediu în care tot mai multe persoane se regăsesc.

Vrei nu doar să visezi? Te ajută AVBS Credit să ai mai mult decât un vis!

Am tradus pe înțelesul tuturor se înseamnă AVBS și anume: Ai vrea bani suplimentari?

Sub sloganul acesta am demarat o campanie de promovare a Creditului rapid, campanie prin care nu vei fi îndemnat doar să visezi, ci susținut în dorința ta firească de împlinire a oricărui vis sau a nevoilor imediate.

Pentru ca succesul să fie unul deplin și campania să ajungă să ofere cu adevărat posibilitatea cunoașterii ofertei puse în discuție și chiar să fie accesată cu ușurință de către oricine, am nevoie de parteneri cu credibilitate în mediul on-line, așa încât am ales pentru promovare O Pisică Neagră – blog partener Superblog, prin intermediul căruia textul campaniei Ai vrea bani suplimentari ? Atunci  fără explicații nesfărșite, fără să defrișezi pădurea pentru a avea un dosar cu acte doveditoare pe baza cărora să obții banii necesari cu care poți să-ți împlinești un vis sau să rezolvi o situație stresantă ce se poate ivi la un moment dat în viața ta, să fie în atenția tuturor și să ofere posibilibilitatea fiecăruia să acceseze fără întârziere împrumutul.

Prin faptul că blogul este unul cunoscut și respectat tot atât pe cât este de apreciat în mediul on-line, campania va avea cu siguranță succesul scontat dacă are la bază…

 

AVBS CREDIT

 

Articol scris pentru SuperBlog 2016, proba  24, AVBS CREDITează promovarea online

 

 

Reclame

2 gânduri despre &8222;Ai vrea bani suplimentari?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s