Prin lume călători

Se spune că o imagine face cât o mie de cuvinte. Poate fi adevărat, desigur, dar nu-i mai puţin adevărat că imaginea nu poate nici surprinde şi nici reda emoţia de o clipă, trăirea de moment, cea care face diferenţa între a admira un peisaj prin intermediul ilustratelor sau a documentarelor vizionate  şi a fi parte a acelui loc pentru un timp, fie şi doar limitat.

Pentru a face asta, trebuie să călătoreşti. Ai nevoie doar de un partener de încredere care să-ţi organizeze deplasarea şi de compania potrivită pentru ca timpul petrecut pe alte meleaguri să fie unul trăit la superlativ şi să-ţi aşeze în suflet emoţii, zâmbete şi amintiri.

Vă invit, astăzi, să facem cu toţii o călătorie, pentru început doar imaginară. Dacă va fi ceva ce va stârni tuturor interesul, o putem transforma într-o vacanţă adevărată, una în care timpul petrecut împreună va fi nu doar special, ci de nepreţuit.

Ne va face posibilă călătoria CND Turism, prin ofertele pe care ni le pune la dispoziţie – oferte extrem de variate ce pot însemna circuite turistice interne şi internaţionale, croaziere, sejururi, într-un cuvânt, vacanţe speciale.

Fiindcă este aproape iarnă şi tânjim cu toţii după soarele unei veri fierbinţi, dar trecute deja, mă gândesc că toţi vom aprecia un timp petrecut într-un răsfăţ de zile mari, răsfăţ făcut posibil de una dintre destinaţiile de vis propuse prin aceste oferte turistice 

Pentru început – Kuala Lampur – Bali.

Fiindcă agenţia ne pune la dispoziţie, pe lângă biletele de avion, taxele de aeroport incluse şi alte înlesniri şi un ghid local vorbitor de limba engleză pentru tururile si transferurile incluse, ne va fi foarte uşor la capitolul comunicare, un aspect important  ce va face ca această călătorie să fie mai mult decât reuşită, şi prin lipsa emoţiilor inerente avute la vizitarea unor zone străine de cunoştinţele noastre lingvistice.

vacantespeciale6

Despre Bali, un paradis exotic, ştim cu toţii că este o insula tropicală recunoscută pentru vulcanii săi maiestuoşi, de peste 3000 m înălţime, că apartine Indoneziei si este renumită atât prin frumusetea plajelor tropicale si vulcanice, dar mai ales pentru cultura sa complexă şi tradiţiile păstrate de milenii.

Bali îmbină imaginea unei insule tropicale cu soare, nisip si mare cu forfota restaurantelor, barurilor si magazinelor. Distracţia va fi, aşadar, una maximă şi vom păstra în amintire toate acele minunăţii făcute posibile doar de o vacanţă exotică cum este aceasta.

Dar de ce să ne oprim doar la atât? Fiindcă este o călătorie imaginară nu suntem limitaţi nici de timp şi nici de vreun anotimp care să ne impună perioade potrivite călătoriilor într-o zonă sau alta, aşa încât vom continua în acelaşi registru şi  vom merge în Tenerife!

Ce zici Rhea? Este un vis de-al tău, nu-i aşa? Ei bine, Playa De Las Americas – Spania,  este prin ea însăşi un vis, fiind staţiunea cea mai în vogă din sud-estul extrem al insulei datorită ofertei irezistibile care pune la dispoziţia turiştilor nu doar plaje fabuloase cu nisip auriu, dar si cea mai modernă infrastructură turistică.

Dacă vrei şi mai multă distracţie, vom merge şi în zona Veronicas. Acolo vom găsi tot ce avem nevoie pentru ca timpul să ni se pară extrem de scurt chiar şi în imaginaţie, nu doar numărându-i clipele ce curg nestingherite şi totodată fără oprire printre firele fierbinţi de nisip ale atâtor plaje.
Ce zici şi de un timp pierdut şi prin baruri cu muzică live şi cabaret, magazine ofertante şi restaurante zgomotoase şi animate? Nu-i aşa că sună incitant?

vacantespeciale8

Putem de asemenea avea şi alte îndeletniciri, ce pot satisface gusturi şi preocupări diverse. Nu va rămâne nimeni fără distracţia preferată, de vreme ce se pot practica sporturi nautice precum jet-ski, scuba diving, windsurfing, se pot organiza excursii cu barca sau submarinul. Şi pentru jucătorii profesionişti de golf există variantă de petrecere a timpului, existând Golf del Sur.

Cred că destinaţia aceasta poate atinge şi chiar depăşi absolut orice aşteptare pe care o poate avea cineva în materie de distracţie şi de petrecere a timpului într-un fel cu totul special.

Dacă mai adaugăm şi răsărituri ori apusuri ce pot fi privite cu sufletul călător pe spuma valurilor mereu neliniştite sub privirile atâtor ochi aţinţiţi visători spre ele, ori în depărtare pe linia unui orizont mereu mişcător, nu cred că putem imagina ceva mai frumos, mai de vis, mai de dorit, decât atât.

Ştiind, însă, că O călătorie se măsoară mai degrabă în prieteni, decât în mile  ( Tim Cahille),  putem alege ca pentru câteva zile, să fim împreună în zone ca  Bucovina, Maramureş, Delta Dunării, staţiuni montane sau balneare.

vacantespeciale4

Oriunde ar fi să ne petrecem timpul, el va fi însumat, aşezat şi rememorat întotdeauna cu nostalgie şi, deopotrivă, cu bucurie, în vacanţe speciale, vacanţe ce ne fac prin lume călători, alături de…

logo-vacante-nou

Articol scris pentru SuperBlog 2016, proba 21, Caravana destinațiilor turistice

2 gânduri despre &8222;Prin lume călători&8221;

  1. Un ghid turistic priceput, are puterea de-a te face să privești dincolo de vis, într-o realitate pe care nu o poți refuza.

    Ce pot sa spun?!
    Viitoarea mea vacanța, va purta fără doar și poate acest nume: Tenerife! 😊

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s