„Lady in red”

Mai este foarte puţin timp până la premiera filmului în care au fost parteneri şi care a însemnat, pentru fiecare, debutul în cinematografie. Drumurile li s-au despărţit după ce un timp îndelungat au fost împreună aproape zi de zi pe platourile de filmare şi nu numai.

Astăzi, Ryan a primit invitaţia la premieră. Este un moment aşteptat cu nerăbdare. O va vedea, în sfârşit. Şi-au promis că, oriunde ar fi, se vor reîntâlni negreşit la acest eveniment. Are, bineînţeles, emoţii mari la gândul acesta. Priveşte invitaţia. Da, code dress-ul indică, aşa cum era de aşteptat, Black Tie.

O ţinută sobră este întotdeauna pe gustul său şi consideră potrivit acest stil vestimentar unei astfel de ocazii. Nu-i va fi greu să aleagă. Ştie un magazin online care îi poate da, fără îndoială, ţinuta potrivită. Îl cunoaşte foarte bine, este chiar şi membru în clubul lor dat fiind faptul că, aproape exclusiv, îşi comandă hainele de acolo. Nu a găsit niciodată vreun cusur acestui site. De la costuri, modalităţi de plată, transport, retur şi până la calitatea produselor ori relaţia client-magazin, totul este desăvârşit. Cu siguranţă şi de data aceasta Answear.ro va fi din nou la înălţime şi îl va face şi pe el să fie la fel printre invitaţii serii, dar mai ales în ochii preaiubitei sale Rachel.

De la momentul comenzii până la cel al probei nu trece mult. Ryan este acum îmbrăcat Imagini pentru imagini tinută smokingîn stilul cel mai elegant cu putinţă şi se priveşte mulţumit, aproape admirativ, în oglindă. Poartă, aşa cum cere eticheta în astfel de ocazii, acel costum de bărbaţi denumit şi Tuxedo. Ambele piese principale sunt din lână de culoare neagră, pantalonii sunt lucraţi simplu, fără pense şi sacoul are reverele satinate, aşa cum se cere. A ales ca închiderea să fie la un singur nasture. Cămaşa albă cu mâneci lungi şi închisă cu nasturi de culoare neagră are gulerul şi manşetele albe, duble, închise cu butoni. A accesorizat costumul cu papion şi bretele. A adăugat apoi o vestă. La buzunarul de la piept al sacoului, la loc de mare cinste, a ales să poarte o batistă roşie. Va fi primul lui semn către ea, îi va arăta astfel că nu a uitat nici măcar o clipă că roşul este culoarea preferată a ei. În picioare poartă pantofi simpli Oxford de culoare mată. Sunt pantofii potriviţi pentru o ţinută black tie.

*****

Este o superbă seară de toamnă. Octombrie este în prima lui zi şi aduce, odată cu ea, un aer răcoros încărcat de miresme ameţitoare, de lumini şi umbre ce învăluie discret seara, decorul, aşteptarea, şi face ca totul să i se pară lui Ryan un basm frumos.

A trecut întâi pe la garderobă pentru a-şi lăsat paltonul, felicitându-se în gând că a ales să îl poarte – octombrie este capricios în această seară – apoi se îndreaptă spre sala unde are loc recepţia. Ştie că a venit prea devreme, dar vrea să fie prezent când Rachel îşi va face apariţia. Va fi una spectaculoasă, ştie de pe acum. În plus nu vrea să piardă nici măcar o clipă din cele pe care le-ar putea petrece alături de ea. De acum şi pentru totdeauna, îşi spune în gând, cu emoţie.

Sala se umple pe nesimţite de invitaţi, atmosfera este una animată, cordială. Se schimbă impresii, se fac glume, dar se simte în aer încordarea, nerăbdarea cu care aşteaptă toţi momentul premierei.

Privirea îi este furată de o superbă rochie roşie. Ştie înainte de a ridica privirea că Rochie lunga pe un umar rosiepurtătoarea ei este Rachel. Simte acest lucru  cu fiecare părticică a trupului său şi chiar dacă este nerăbdător să-i vadă chipul priveşte în tihnă acea ţinută sclipitoare.  A accesorizat frumoasa-i rochie de seară ce i se mulează pe corpul parcă sculptat de mâinile unui artist iscusit, cu un clutch în roşu şi negru şi pantofi eleganţi negri, înalţi, ce conferă ţinutei o eleganţă desăvârşită. Ea l-a văzut de departe şi a înţeles, din prezenţa  batistei roşii pe care el o poartă la piept, că nu a uitat-o. Secundele curg nebune între ei ducând departe toate umbrele îndoielilor pe care le-ar fi putut avea lăsând la vedere iubirea care le zâmbeşte de dincolo de genele ce le adumbresc privirile. Ryan strecoară mâna sub rever până la buzunarul interior al hainei şi ia, de lângă inima sa, un trandafir roşu ca focul. Este darul său pentru Rachel. Pentru iubirea ei. A lui. A lor. Ea sărută uşor, întâi trandafirul, apoi obrazul lui Ryan.

Este o seară reuşită, una de vis. Pentru el şi pentru ea – una de basm.

Answear.ro a oferit unui singur stil vestimentar, două ţinute perfecte ce îmbracă două trupuri înfierbântate de dorinţă şi învăluie două inimi într-o singură iubire. Iubire ce pluteşte în paşi de dans pe acordurile melodiei de generic a filmului de debut a două suflete îndrăgostite:

„Lady in red”

 

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Sursa video

Articol scris pentru Superblog 2016

 

 

 

22 de gânduri despre &8222;„Lady in red”&8221;

 1. Te felicit pentru maleabilitatea de care ai dat dovadă în scop pur comercial desigur și, evident, adecvat cerințelor impuse și autoasumate. Am intrat pe site-ul promovat cu gândul să-mi cumpăr o pereche de pantaloni de treining. Albștri. M-au încântat ăștia:
  http://answear.ro/746827-tommy-hilfiger-pantaloni.html?b=/p/pantaloni-237-k.html/pantaloni/p-1/r-60/o-n
  cu mica și unica mențiune/obiecție că aș fi dispus să plătesc, pentru ei, cu 300 lei mai puțin! :))
  Și concluzia finala:
  Scump, dom’le, scump!!! Dincolo, era mai ieftin! :)) :))
  Melodia cu care te salut, ca și pagina finală de cuprins,e :

  🙂

  Apreciază

  • Vine un moment în viaţă când înţelegi că nu poţi avea acces chiar la tot ce îţi doreşti. Unii ar spune că momentul respectiv ar fi un prag. Cel al maturizării. Dar nu-i bai, preschimbăm neputinţele în visuri şi tot ne descurcăm.
   Mulţumesc pentru salut, fie el şi de închiriat.

   Apreciază

 2. Apreciez, nativ, ființele inteligente, sufletiste și cu o imaginație… cam cât cuprinde tot Universul, dus-întors! :))
  Îți mulțumesc pentru faptul că mi-ai publicat părerea! Sinceră, pur personală, dar sinceră… așa cum și sunt, de fapt, mai… MEREU, cred!!! 🙂
  Off: (Sunt sigur că, în sufletul tău, ai zâmbit și asta mă face, cumva, și mai fericit!!! 🙂

  Apreciază

 3. Pingback: SuperBlog | Proba 1. Black Tie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s